کاربرد دایس آلوئه ورا
- مصرف در کارخانجات تولید آبمیوه و نوشیدنی در سایزهای متنوع
- مصرف در تولیدات نوشیدنی های گیاهی
- مصرف در صنایع کمپوت و کنسرو ها
- مصرف در کارخانجات تولید مربا و محصولات قنادی و بستنی ها
- بسته بندی در گالن های 220 کیلویی با ماندگاری 12 ماه
منظور از دایس آلوئه ورا چیست؟
آلوئه ورا گیاهی با برگ های گوشتی می باشد که از طریق بذر، پاجوش و قلمه زنی تکثیر می شود. کشف و شناخت این گیاه در جهان به چند هزار سال پیش بر می گردد که مصریان بیشتر از آن به عنوان اکسیر جوانی و شادابی، استفاده می کردند. سپس این محصول به سایر کشورها که آب و هوای گرمی دارند، منتقل شد. قدمت آلوئه ورا در کشور ما به حدود 25 سال پیش بر می گردد که در اوایل دهه 80 این محصول به طور قطعی در جنوب استان کشت شد.
پس از محصول دهی بالا و کیفیتی عالی، تبدیل به محصولی صادراتی شد. این گیاه به دلیل احتیاج نداشتن به کود های شیمیایی و آبیاری فراوان، جز گیاهان بادوام و باصرفه محسوب می شود که می تواند کشاورز را به سود کلانی برساند. این گیاه 4 فصل می باشد و برداشتی تقریبا 20 ساله دارد. زیرا گیاه هنگام رشد با تولید پاجوش باعث تکثیر و رشد خود می گردد. از این رو زنجیره رشد آن تکمیل می گردد.
این گیاه در کشور ما با نام صبر زرد شناخته می شود و گیاهی مقاوم در برابر آفات و قارچ ها می باشد این موضوع باعث کاهش و حذف هزینه خرید کود های شیمیایی می باشد. اگر شما جز افرادی باشید که آگاهی و دانش کافی برای کاشت محصول داشته باشید، زمین مورد نظر از لحاظ موقعیت در جای خوبی باشد و نیاز به تجهیزات خاصی برای گرمایش نداشته باشید، با هزینه بسیار پایینی می توانید این گیاه را پرورش دهید.